Сторінка 2 – Відгуки - Seeking Health, Активний B12 з L-5-MTHF, 60 пастилок - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 11.06.2023
210
12
2
139
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська

Я хотіла б поділитися своїм досвідом прийому активного вітаміну B12 з L-5-МТГФ від Seeking Health. Цей продукт був моїм вибором через його склад, у якому присутні фолієва кислота у вигляді Quatrefolic (6S) - 5-метилтетрагідрофолату, сіль глюкозаміну, і вітамін B12 у вигляді метилкобаламіну MECOBALACTIVE та аденозилкобаламіну. Я приймала цей вітамін B12, оскільки у мене були ознаки дефіциту вітаміну B12, такі як втома, слабкість та проблеми з концентрацією. Я шукала продукт, який містив активні форми вітаміну B12 для кращого засвоєння організмом, і вибір ліг на цей продукт. Що сказати за місяць, мій досвід застосування цього продукту був позитивним. Я помітила поліпшення у своїй енергії та фокусування уваги після кількох тижнів прийому. Відчуваю, що моя спільна життєва сила та настрій також покращилися. Мені подобається, що ця компанія використовує якісні та активні форми вітамінів, такі як метилкобаламін та аденозилкобаламін у складі цього продукту. Фолієва кислота у формі Quatrefolic також є перевагою, оскільки це більш засвоювана форма фолату. Пігулки невеликого розміру та маю приємний ягідний смак.

Опубліковано 14.04.2024
709
0
0
36
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська
Опубліковано 19.03.2024
708
0
0
50
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська
Опубліковано 16.01.2024
350
0
0
24
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська

швидка доставка, якісна та зручна упаковка, ніде нічого не пошкодилося, відмінне дозування натуральний склад з рослинних інгредієнтів Розмір капсул трохи більший, але при ковтанні ніяких проблем немає, на смак як цитрус, п'ю з кайфом. Приймаю один раз на день як добавку під час їжі по 1 капсулі разом із вітаміном д3+К2, магнієм та вітаміном В6. Користь вже почала помічати, до початку прийому турбували часті головні болі, нудота, швидка стомлюваність, втома протягом дня і т.д. Приймаю вже 10 днів, результат уже помітний. Енергії стало більше, головний біль припинився, настрій-протягом дня відмінний. Рекомендую також відмінно підійде для тих, кому важливі заняття спортом, фітнесом або тренування. Також для тих хто дотримується якихось дієт. Адже омега3 відмінно заряджає енергією і заповнює всі організму, що не вистачає.